Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، به مناسبت بزرگداشت هنرمند متعهد و انقلابی «احمد علی راغب» حوزه هنری«هزار آهنگ» را روی آنتن برد.

برنامه زنده تلویزیونی «هزار آهنگ» به مناسبت بزرگداشت هنرمند متعهد و انقلابی «احمد علی راغب» به همت حوزه هنری روی آنتن شبکه افق رفت.

این برنامه سه شنبه ۲۵ آذر ماه با اجرای اکبر نبوی از ساعت ۲۰ تا ۲۱ به صورت زنده به هنرمند متعهد و انقلابی «احمد علی راغب» پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مجید اخشابی» خواننده، آهنگساز، پژوهشگر و مدرس دانشگاه به همراه «محسن صفایی‌فرد» نویسنده و پژوهشگر کتاب بانگ آزادی شامل خاطرات شفاهی احمدعلی راغب مهمامانان این برنامه بودند.

احمد علی راغب یکی از ماندگارترین و شناخته شده‌ترین آهنگسازان و هنرمندان موسیقی انقلاب که طی دهه‌های اخیر خالق ماندگارترین ترانه‌ها و سرودها در این زمینه است، در ۷۶ سالگی پس از تحمل سال‌ها درد و رنج ناشی از بیماری سرطان -سه شنبه هفته گذشته ۱۸ آذرماه دار فانی را وداع گفت.

از استاد احمد علی راغب، آثار جاودانه و متنوع در حوزه موسیقی انقلاب همچون «بابا خون داد»، «بانگ آزادی»، «خجسته باد این پیروزی»، «راه رجا»، «شهید مطهر»، «آمریکا ننگ به نیرنگ تو»، «هم شاگردی سلام»، «مدرسه ها وا شده» و بسیاری آثار دیگر در حافظه مردم به جامانده است.
*****************************

تک آهنگ «کجای جهانی» با صدای پوریا اخواص منتشر شد

 

 

 تک‌آهنگ «کجای جهانی» به آهنگسازی بهنام ابوالقاسم و خوانندگی پوریا اخواص با ترانه‌ای از علیرضا کلیائی منتشر شد. 

 

«کجای جهانی» دومین قطعه از آلبوم «همیشه، لحظه باران...» است. این آلبوم اثر مشترک بهنام ابوالقاسم، پوریا اخواص و علیرضا کلیایی است که اوایل دی‌ماه منتشر می‌شود. سال گذشته تک آهنگ «صدای باران باش» از این پروژه منتشر شد که با استقبال علاقمندان مواجه شد. بنا بود که «همیشه، لحظه باران...» اواخر سال گذشته هم زمان با آغاز تور اجراهای زنده قطعات این آلبوم منتشر شود که شیوع بیماری «کووید ۱۹» این پروژه را هم مثل بسیاری از فعالیت‌های موسیقایی دیگر به  تعویق انداخت. 

 آلبوم «همیشه، لحظه باران...» اولین اثر مستقل بهنام ابوالقاسم پیانیست با سابقه ایرانی در مسند آهنگساز است و با حضور جمعی از شاخص‌ترین نوازندگان و هنرمندان ایرانی به مرحله انتشار رسیده است. 

پوریا اخواص خواننده‌ با تجربه موسیقی کلاسیک ایرانی را علاقمندان موسیقی به واسطه همکاری طولانی مدت با گروه هم‌آوایان به سرپرستی حسین علیزاده، موسیقیدان برجسته معاصر می‌شناسند. او سابقه همکاری با ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر موسیقی ملی به رهبری بردیا کیارس و فریدون شهبازیان، گروه خورشید به سرپرستی مجید درخشانی، ارکستر مجلسی رسا به رهبری بهنام ابوالقاسم (با اجرای آثاری از فردین خلعتبری)  را در کارنامه دارد.

بهنام ابوالقاسم کارشناس ارشد موسیقی از دانشگاه هنر تهران در مسند تک‌نواز پیانو  با ارکسترها و هنرمندان بسیاری همکاری داشته است از جمله آن‌ها می‌توان به ارکستر سمفونیک تهران، ارکستر ملی، ارکستر مجلسی رسا، آنسامبل ذاستا، همایون شجریان و علیرضا قربانی اشاره کرد.
علیرضا کلیایی فارغ التحصل رشته ادبیات از دانشگاه «اینالکو-سوربن» است. از او تا کنون آثاری در آلبوم‌های «افسانه چشم‌هایت»، «دخت پری‌وار»، «فروغ»، «در شعله با تو رقصان» و «دیوار و چین» ارائه شده است. «همیشه، لحظه باران...» اولین آلبومی است که علیرضا کلیایی تمام ترانه‌هایش را سروده است. 

 «کجای جهانی» دومین قطعه از پروژه «همیشه،لحظه باران...» است که توسط رضا فرهادی در استودیو کرگدن صدابرداری ، میکس و مسترینگ شده است. طراح گرافیک این اثر علی بوستان است و محیا فرمانی کارهای مربوط به «موشن‌گرافی» را انجام داده، فرانک پاکزاد عکاس این پروژه است و شقایق شهابی مدیرت پروژه را برعهده دارد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حوزه هنری شبکه افق انقلاب موسیقی احمد علی راغب هزار آهنگ بزرگداشت پوریا اخواص کجای جهانی تک آهنگ بهنام ابوالقاسم احمد علی راغب پوریا اخواص لحظه باران کجای جهانی منتشر شد تک آهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۳۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه‌های ایثار وتلاش، با هدف تحقق رهنمود‌های مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست‌های کلی مبتنی بر تبیین مولفه‌های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه‌ی ترویج این مولفه‌ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر وجایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

 پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه:

۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها، استعداد‌ها و توانمندی‌های زنان در حوزه‌های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت‌های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت‌های موفق علمی، فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل‌های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان 
۵- تقویت فعالیت‌های جهادی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور 
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره‌های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران (شامل: فیلم‌های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است. همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:

الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشور‌های حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است 

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه‌های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرح‌ها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می‌دهند؛ نمایش‌های ویژه، نشست‌های تخصصی، نکوداشت‌ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان‌ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش‌های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می‌توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه ارسال کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیشتر از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می‌توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آرخین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است. 

پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • علیرضا بیرانوند با آهنگ تتلو وارد صنعت مدلینگ شد؛ رخ عقاب! + فیلم
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟